Bar Literair

05apr19

55845539_2166343610078186_2600801894016221184_o

Lara Taveirne nodigt uit! Samen met Lara en haar vrienden brengen een resem Brugse woordkunstenaars een impressie van wat het is om onderweg te zijn.

Onder andere Het Venijnig Gebroed, Zwerm, schrijfcursisten van Vorming Plus, Eddy Boutens, Patricia Maria Jacobs, Doorn Roosje en Fred Clutterbuck zullen ons in de speakers corner verbazen met hun poëtisch gekronkel.

De Vrije Brugse stadsdichter Tania Verhelst zal ook aanwezig zijn en zal de mooiste zinnen van de namiddag bundelen. Je kan je ook verdiepen in de teruggekeerde blanco brochures die Cultuurcentrum Brugge de wereld heeft ingestuurd. Tussendoor brengt Luca Missiaen muzikale intermezzo’s.

Kom genieten van woord, muziek en sfeer op het gezellig Bar Literair-terras, verdiep je in de poëziebundels of kom met een verfrissende dorstlesser nog even nagenieten van tien dagen Brugs lokaal talent.

Brugotta Festival wordt afgesloten om 20.00u met een optreden van Eric Ineke Quartet in het Jazz Cafe 27Bflat, recht tegenover de ingang van het Lara Taveirneplein.No Responses Yet to “Bar Literair”

  1. Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: