Over ons


Het venijnig gebroed is een militerair collectief, opgericht in Brugge in 1997. Tot de vaste kern behoren albrecht b doemlicht, Frederik Lucien De Laere, Ann Slabbinck, Denis S.M. Vercruysse en Jan Wijffels, aka the warriors of faldera. Bricoleurs. Context-piraten.

Timmermannen die splinters uit woorden slaan tot er poëzie van komt.

Denis 

Denis S.M. Vercruysse, geboren te Elsene, 29 juli 1975. Mage, Poet, Sjaman, Nerd.

Jan

Jan Wijffels, geboren te Brugge, 31 december 1979. Half-liner man. Uitvinder van opeenvolgende nano-revoluties. De verrassende apenoot.

albrecht

albrecht b doemlicht, geboren te Brugge, 3 februari 1975. Mismeesteraar. Imago-consulent en ontkrachter van slecht gefundeerde theorieën.

Frederik Lucien De Laere, geboren te Brugge, augustus 1971, debuteerde in 2003 met de bundel Paniek in het circus bij uitgeverij PoëzieCentrum, in 2006 verscheen De martelgang, verder publiceerde hij poëzie in verschillende literaire tijdschriften in Vlaanderen en Nederland.

ann slabbinck

Ann Slabbinck, geboren te Brugge, mei 1978. Verslierteraar. Verlichtend en vernevelend. Buigt beeld en tekst.


3 Responses to “Over ons”

  1. 1 Sarah

    Dag mannen,

    Jullie traden gisteren op in het Jeugdhuis van Zaventem. Het was een zeer goede show en we hebben er hard van genoten. Bedankt voor deze ervaring!
    Sarah en Toon

  2. 2 Rinske

    Ik ken jullie niet, maar ik zal jullie leren kennen en jullie mij ook een beetje: http://www.rinskekegel.web-log.nl

    Tot in Belgie( als dat nog bestaat ;))

  3. 3 Paul

    Wat betreft jullie volgend optreden voor Zaratitebe: Vrienden en ikzelf vragen ons af of Pierkespark het Campo Santo is. Graag verduidelijking, waarvoor dank.


Plaats een reactie