Boek ons


Denis performing

Wenst u het venijnig gebroed te boeken om aan uw poëzie-avond deel te nemen?

Dat kan. Ondanks onze militante naam hebben we reeds menig evenement aangevuld met onze aanwezigheid. We hebben ervaring van kleedhokje tot operahuis.

Wenst u zelfs verder te gaan, dan kunnen we de ganse avond voorzien van verschillende dichters. We hebben een uitgebreid netwerk en helpen u graag verder met uw project.

Betreft het een thema-geörienteerd project, dan kan het venijnig gebroed dichters zoeken, die rond een thema willen werken. “Vuur”, “het lichaam”, “Guido Gezelle”, “Jacob van Maerlant”, dat deden we al. Dus daag ons uit.

doemlicht in de ring

U ziet het groots?

U wil poëzie op plaatsen waar het nog nooit gezien werd?

Geen probleem: Het venijnig gebroed heeft ervaring op straten en pleinen, in cafés en stripclubs, in opera-gebouwen en theaterzalen, in sporthallen, kerken en kazernes, bibliotheken en boekhandels, op bussen, in scholen en jeugdhuizen, op pop-festivals, we leverden zelfs aan huis.

Jan in de zotte morgen
Is poëzie alleen niet genoeg spektakel?

– Het venijnig gebroed heeft een geschiedenis van grensoverschrijdende projecten achter de rug. We werkten reeds samen met beeldende kunstenaars, filmmakers, enz.

– Installeer een beamer, en op eenvoudig verzoek werkt het venijnig gebroed een project uit met filmbegeleiding (wat dacht u van 4 poëtische versies van 1 filmfragment? van een horrorslideshow? van…)

– Mits een goede geluidsinstallatie kunnen we een programma met muzikanten uitwerken.

Kortom:

Elk event kan een vleugje poëzie gebruiken.
Het venijnig gebroed kan dit leveren.

Sinds 2013 is het venijnig gebroed toegevoegd aan de auteurslijst van het VFL: http://www.auteurslezingen.be/html/lezingzoeken.asp

Vul het onderstaande formulier in met uw contactgegevens, indien u het venijnig gebroed wenst te boeken.

Advertenties

%d bloggers liken dit: