De Brugs Sprekende Ezels

23mei18

Op 12 juni 2018 vindt er een evolutie plaats in Brugge. Het experimenteel laagpodium De Sprekende Ezels, het geesteskind van Stijn Vranken, komt voor het eerst afgezakt naar het groene hart van Brugge. In de bar van Villa Bota zal voortaan op regelmatige tijdstippen (afhankelijk van het aantal inschrijvingen) een plaats gegeven worden aan iedereen die zijn muzikaal, literair of komisch ei kwijt wil. Omdat je zo’n ei best niet te lang ophoudt.

De Sprekende Ezels was ooit de plek waar de eerste stappen gezet werden van o.m. Gregory Frateur (Dez Mona), Maarten Inghels, Alex Agnew, Selah Sue, Stoomboot, … Als zij het al deden, waarom jij ook niet?

Aarzel niet om je met al dan niet ingedronken moed in te schrijven op de site van www.desprekendeezels.be of via doemlicht[at]venijniggebroed.be. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen krijg je een plaats op deze of volgende edities. Toegang tot het evenement is gratis, alsook deelname. Dit is een plek waar je nieuw werk kunt uittesten voor een licht scheef publiek, als pro of als amateur. Met goesting. Gaarne.

Onthou 12 juni 2018 vanaf 19h30 te Villa Bota, Park 8, 8000 Brugge, en schrijf je in. Of kom kijken.No Responses Yet to “De Brugs Sprekende Ezels”

  1. Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: