HVG nu eens niet under cover

20Feb13

HVG nu eens niet under cover

We brengen heuglijk nieuws. Er zit namelijk een nieuw nummer van de Poëziekrant aan te komen en daarin is bijzondere aandacht voor Het Venijnig Gebroed. Voor ons reden om samen met het Poëziecentrum en boekhandel De Reyghere een feestje te bouwen.

Op donderdag 21 februari wordt in De Reyghere het bijzondere, nieuwe nummer van de Poëziekrant voorgesteld. Willy Tibergien, oprichter van het Poëziecentrum en de Poëziekrant, zorgt voor een gepaste omkadering en Het Venijnig Gebroed zelf warmt zich reeds op om hun verdienstelijkheid nogmaals te bewijzen.

Meer dan 15 jaar al zorgt de collectieve geest van Het Venijnig Gebroed voor een verrassende onderstroom in de wereld van poëzie. Ze breken met tradities en boren nieuwe technieken en media aan en zorgen op het podium voor een ervaring die lang nazindert. Om hun stempel verder door te drukken, verscheen afgelopen september hun eerste bundel “Opgezet spel”, waarmee ook de conventionele media iets hadden om over te schrijven. Vooral het Poëziecentrum zag er een duidelijk signaal in.

Het nieuwe nummer van de Poëziekrant besteedt dan ook ruime aandacht aan Het Venijnig Gebroed. Maar liefst 16 pagina’s zullen worden gewijd aan de geschiedenis van de groep, met eerder gepubliceerde, maar ook nieuwe gedichten. Een indrukwekkende ode die “het gebroed” meer dan ooit in de verf zet.

Inschrijven voor deze voorstelling is wenselijk via klantendienst@dereyghere.be of telefonisch via 050 33 34 03

Waar? Boekhandel De Reyghere – Markt 12, 8000 Brugge
Wanneer? Donderdag 21 februari – 20u

Advertenties


No Responses Yet to “HVG nu eens niet under cover”

  1. Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: